Tuppi-tuppi sálálálálá

Ma délután nem volt valami jó kedvem, de jött egy telefonhívás… Orsi barátnőm telefonált egy „Tuppis” bemutatóra invitált. Amikor ilyesmire hívnak, valahol a tarkóm táján érzem, hogy van-e számomra vonzása az adott bemutatónak, vagy sem. Ennek most volt. Orsi miatt is, a rossz kedvem miatt is, éreztem, hogy ez jó lehet.

Nem csalódtam! A győri területi képviselő szívélyesen üdvözölt, …sztorizgatott a nők feladatairól a konyhában, család körüli teendőkről, gasztronómiáról. Persze ismerős minden háziasszonynak a főzés, és kihívásai tárgykör…

Engem mégis valami egészen más fogott meg. Az a sok csillogó tekintet, egy fiatalember szorgos hozzáállása, és valamiféle összetartozás érzés. Ez nem az a rádumállak mindenáron termékbemutató volt. Ugyanis nem volt rá szükség!... Hogy miért? Hát mert JÓ A TERMÉK! Megkönnyíti a munkát, időt spórol, energiát spórol, praktikus, mutatós. Sorolhatnám.

Tudjátok, a mottóm…. „mert ajánlani csak jót érdemes”. Hát a Tupperware is felkerült a TrendTérképre. Én abban a szerencséshelyzetben vagyok, hogy sokféle edényt kaptam ajándékba, és valóban! Egy sem okozott csalódást. Azt tudtátok, hogy 30 év garanciát vállal a cég? Mondjatok még egyet, aki szintén. Ígérem, megkeresem.

Észrevettem azt is, hogy haladnak a korral. Igazán trendi színekben pompáznak az új generációs termékek. Igazán sokoldalúan lehet használni akár csak egyet is közülük. Hát, ha van okos telefon, akkor ez az intelligens konyhai edénykészlet.

Lefestettek, egy igazán kecsegtető karrier lehetőséget, is, ahol „semmi nem kötelező”. És mindenki segíti a másikat. Lehet ezzel azonosulni igaz? Szimpatikus ugye? Mindezt egy órán belül, és közben megsütöttek egy kuglófot. Lényegre törő, tartalmas előadás volt.

Hát Drága Olvasóim! Én jól éreztem magam, kóstoltam is, barátnőztem is, művelődtem is. Hazafelé már énekeltem is: Tuppi-tuppi sálálálálá

Köszönöm a délutánt!

Lehet hozzászólni, kinek milyen kincse van a Tuppitól? Mi a kedvenc étele a családnak, amit csak ezekben az edényekben tudtok tökéletesen megfőzni?

 

Kapcsolódó cikkek