Van, hogy a tested törődésért kiált

Rég nem jártam ott, mégis látom, ahogy alakulnak, fejlődnek. Szépségipar. Tudjátok én nektek írok, akik mind-mind klassz egyéniségek vagytok más-más célokkal, különböző hátterekkel. Egy-egy írásomat számtalan like követ, most viszont arra bíztatlak, hogy írjatok a bejegyzéseim alá. (akár visszamenőleg is)  Ajánljátok figyelmembe a következő „alanyt”. Mondjátok el, hogy mi az, ami érdekel Titeket. Bátran!  Nem olyan nehéz begyűjtenem az infókat, igazán nyitott emberek alkotják a  Trendtérkép eddigi mérföldköveit.

Azért kezdem ezzel a kis kitérővel, mert ez a szépségszalon Erzsike és Andi vezetésével, olyan kagyló, amelyben több gyöngyszem is van. Nagyon nehéz kiemelni, hogy mely kezelések érdekelhetik a többséget. Kezdem tehát onnan, hogy mindenki megélt már számos testi változást, olyat is, aminek nem örült.

Ezen a helyen segítenek az embernek visszatalálni önmagához. A saját valójához. Ugye milyen nagy dolog ez? Mindannyian voltunk már padlón. Sokunk szembesült azzal, hogy egészségünk veszélyben lehet, és tudjuk, hogy a szépségünk, ápoltságunk megőrzése érdekében minden nap tennünk kell valamit.

Petőházán válogathatunk. Fekvő  infraszauna. Nyirok, svéd, vákuum masszázs. Ultrahangos zsírbontás, lézeres zsírbontás. Flabélos, és egy önállóan működő kozmetika. (a teljesség igénye nélkül)

A dolog azonban attól működik, hogy a vendég ki tud tárulkozni. Nyilván a testeddel foglalkoznak, de közben óhatatlanul feltérképezik a lelked egy kis darabkáját. Olyan, mintha minden alkalommal, egy pici terhet ott hagynál náluk, néhány grammal együtt. Hasznos. Megszabadít, felszabadít. Kiizzadod! Lemossák rólad a nem kívánt súlyt.

Furán hangzik? Lehet. És? Működik. MERT EGY A CÉL! A boldog vendég.

A KORALL szépségszalon egy komplexum, mely évek kemény munkája, hisz tudjátok, hogy a gyöngyszem sem azonnal alakul ki a kagylóban.…

Amikor odakerültem egy kúrára, már az első alkalommal laza tudtam lenni. Aki ismer az tudja, hogy nem a lazaság a fő jellemzőm, és mégis!

Tudjátok mi a legújabb szolgáltatásuk? A zsírfagyasztás! Elhiszitek? A kis mocsok zsír párnákat lefagyasztják. Aztán jól meggyepálják szerintem. Szakmai vagyok ugye? Kíváncsiak vagytok?

Próbáljátok ki! Mit veszíthettek? Kis dög zsírgolyókat maximum. Hajrá! Majdnem azt írtam csajok, DE NEM! Férfiak is! Nőknek koffer, férfiaknak hasi tasi. Dobjátok le ott Erzsike és Andi küszöbén. Ők majd valami szuperinnovatív NASA küldetés keretein belül megsemmisítik.

Kapcsolódó cikkek