Sírtam…

Nem kicsit, NAGYON! Nem most volt, csak eszembe jutott, amikor ajánlani akartam nektek. Varga hajcseppek. Szuper! Nekem megállt tőle a hajhullásom. Kúraszerűen azóta is használom. Kopaszodás ellen, és amúgy is szerintem nagyon jó a fejbőrnek, serkenti a vérkeringést.

Bocs, ha hosszú lesz, de jól körül kell írnom, hogy megértsétek miért is sírtam miatta. Amikor férjhez mentem, anyósomhoz költöztünk, míg kész nem lett a ház. A fürdőben mindenkinek lett külön polca, de kicsit zsufi volt ez az átmeneti állapot. Nekem régóta hosszú hajam van, a rövidet meghagyom Osvárt Andreának, és D. Tóth Krisztának, nekik tényleg jól áll.

Szóval a hajmosás nálam úgy zajlott, hogy kádba belehajol, öblít, sampon, öblít sampon, öblít, Varga hajcsepp masszíroz. Persze, ez nem két perc.

Aznap az egyik szemembe belement a sampon, a másikba egy tincs, a fejemben a szokásos vérmennyiség kétszerese. Szóval az egyik szememet félig nyitva tartva vettem le az üvegcsét és a szokásos mennyiséget módszeresen, erőteljesen bemasszíroztam. Jó illata volt, valahogy előtte az nem rémlett…..

Hajszárítás, forró levegő, és…….. lassan, de biztosan kezdődő fuldoklás vett erőt rajtam, miközben a szememből ömleni kezdett a könny. Már semmit sem láttam, gondoltam tapogatom a hajam, minél előbb végezzek felkapcsoltam a legerősebb fokozatot. Asztmás vagyok, viszonylag tünetmentes. Na akkor nem voltam az! Elszántan, már kissé támolyogva befejeztem a műveletet, és megnyitottam az ajtót. Belenéztem a tükörbe. Piros szem, piros orr, és valami nagyon maró az összes nyálkahártyámon. Mintha forró, erdélyi szilva pálinkával inhaláltam volna!

Hát Drágáim! Lesem a polcot, miután hideg vízzel megmostam az arcom…….

Tudjátok, vannak a vizes porszívók, amibe cseppenteni kell (pár cseppet), hogy illatos legyen a szőnyeg…. Én bedörzsöltem a fél üveg levendula koncentrátumot a búrámba. Sírtam, mint a lánc.

A család kétségbeesve nézett. Javasolták, hogy újra mossak hajat. Addigra én már nem éreztem, csak ők. Két hétre levendula illat volt a lakásban…

Ja és úgy kiütött a nyugtató hatása miatt, hogy másnap kis híján elkéstem munkából.

De a csepp tényleg jó ;)

Kapcsolódó cikkek