Te hogy rendezed be a nappalit és a konyhát?

Anya és lánya, egy üzlet, egy bolt, egy csomag szeretet. Mindig gondolkodtam, hogy is mehet jól egy bolt. Jó helyen van, jók az árak, szépek a termékek. De ez édes kevés!

Beszélgettünk már többször is, de ez nem került szóba. Tegnap azonban volt egy kis időm feltárni a hátteret. Nem is gondolunk bele, hogy mennyi munka van egy ilyen üzletben. Milyen sok egyeztetés, előre gondolkodás, és tettre készség.

És az, ami láthatatlan! A kedves vásárló megismerése. Szinte jegyzetelik, hogy ki mit keres, milyen stílusú ajándékot szeretne venni.

Képesek kiszolgálni a pár ezer forintos vevőt a több tízezresig, mert személyre szabottan ajánlják a csodaszép készletüket. És tényleg! Nem ugyanúgy vásárolsz a közeli hozzátartozódnak, mint a barátaidnak. Más összeget szánsz a kerek évfordulókra, és van, hogy „csak” az eltört poharadat kell pótolni. Más-más a motiváció, náluk mégis találsz valami megfelelőt.

<>

 

Anya és lánya kiválóan hangolódnak az emberre. Nagyon jól képviselik a generációkat, hiszen ők maguk is más korosztályhoz tartoznak. Hatalmas előny ez úgy gondolom. Úgy térképezik fel az igényeket, hogy pár perc múlva már elégedett vásárlótól búcsúznak.

A felsorakoztatott márkanevekből kiderül, hogy minőségi áru kerül a polcokra, a klasszikus stílustól, a modernig, a konyhafelszereléstől a dísztárgyakig. Rogyásig rakva minden felület. Pusztán nézelődni is jó náluk, hétről hétre megújulnak, az egész bolt nagyon vidám.

És URAIM! Nektek is csak ajánlom, mert a két csinos hölgy biztosan tud segíteni, ha a kedvesednek, anyukádnak szeretnél valami meglepetést választani.

Most nyitottak webáruházat! Csak gratulálni tudok hozzá! Igazán TrendTérképre való ötlet!

És még valami! Pár alkalommal kaptam utalványt ajándékba, amit ott vásárolhattam le. Ezt is csak ajánlani tudom! Olyan jó beballagni és kiválasztani azt, amit igazán szeretnék. Ugye milyen szupi? Lehet súgni a családtagoknak!

Anikó, és Kitti az Anna Ajándék és Konyhafelszerelés szíve és lelke.

 

Kapcsolódó cikkek