Műhagyma

Hogy mi is az a műhagyma? Kiderül, ha végigolvassátok Gyöngyiről és a Gyerekjátékshopról szóló írásomat.

Gyöngyi egy webshopot üzemeltet, aminek a fő profilja a gyermekjáték. Igazán jó benézni hozzá az oldalra, nagyon színes, vidám, változatos.

Mindig van valami esemény igaz? Névnap, Szülinap, Karácsony, sorolhatnám. Amikor az ember a gyermekének vásárol, hajlamos túlköltekezni. Sokunkban fogant meg a gondolat, hogy többet adjunk a csemeténknek, mint amit mi kaptunk annak idején.

Ez természetes, így van rendjén. Azt gondolom, hogy a szeretetből adjunk mindig a legtöbbet, az időnkből ajándékozzunk annyit, amennyit csak tudunk. Ha a szülő együtt játszik a gyermekével, az olyan, mint Isten bónusz idő ajándéka az univerzumtól.

Veszünk játékot is. Persze! Az is kell! Gyöngyinél válogathatunk a fejlesztő, fa, műanyag, kültéri, stb. játékok közül. A különböző korosztálynak való, nemek és érdeklődés tekintetében elkülönített menürendszerből könnyedén találjuk meg azt, amire szükségünk van.

Szeretném kiemelni, hogy Gyöngyinél nem kell várni, ha valamit neki is rendelni kell, akkor is nagyon hamar képes meghozatni, és a vevő kezébe juttatni az árut. Mivel van Facebook profilja is gyorsan lehet vele direktben értekezni, hogy mi az elképzelésünk, személyesen vesszük-e át, illetve ha van egyéni kívánságunk, mindent megtesz, hogy kiszolgáljon.

Ami még különleges szerintem, az az, hogy megunt játékokkal is foglalkozik, amiknek semmi baja, és néha igazi kincseket, kedvenceket lehet kifogni nála, illetve nyilván ez egy olcsóbb kategóriát képez arra az esetre, ha nem szeretnénk túl sokat fizetni.

Utoljára csavarbehajtót vettem a kisfiamnak nála, mert mindenáron apáét vette kézbe, és a nappaliba is be akarta költöztetni… Jobbnak láttam, ha műanyagból van, mert a járólapot nem szeretném cserélni.

De mi is az a műhagyma? A műanyag zöldségek közül egy, amit műanyag késsel el lehet vágni, mert tépőzárral félbe van osztva. Hatalmas jó csúcs szuper szerintem, az egyik kedvencem.

A legutóbb, mikor a kanapén maradt, ráragadt a pizsi gatyámra. Bemegyek, lefekszek, valami nyom…..

Felállok, nem látom…. vissza fekszek……

Megint nyom……..

Megvan. Annyit röhögtünk ezen a párommal……

Horkolás ellen is jó, mert, tutira nem fordulunk a hátunkra, és nem kell teniszlabdát a pizsamába varrni.

Itt megtaláltok mindent: www.gyerekjatekshop.com

 

Kapcsolódó cikkek