Mobilcsere

Meg kell adnom magam! Nyakamon a mobilcsere. Kérem szépen, hiszitek, vagy sem nekem még békebeli telóm van, nyomógombos, kis képernyős. Fényképezni ugyan lehet vele, de már a National Geographic címlapjára biztosan nem kerülnék a lefotózott csigámmal. Valahogy eljárt felette az idő, pedig működik, az aksija is jól bírja. Ha több napra a kanapé ülőkéje és kartámasza közt reked, egy csík akkor is figyel rajta.

Szóval fellapoztam a világhálót, gondoltam pikk-pakk kiválasztom a nekem megfelelőt. Legyen vékony, nőcis, vízálló arra az esetre, ha a gyerek fogzik. Olvasgattam, nézegettem, és rá kellett jönnöm, hogy a technikai újítások iránt megcsappant érdeklődésemet bizony nehezen fogom kielégíteni. Rá kell gyúrnom az angolra is, illetve szereznem kell 15-16 éves haverokat, hogy megkérdezzem mi az aktuális trend.

Egy-egy készülékhez A/4-es leírás tartozik, amiben számomra csak az érintő képernyő, és a garancia mond valamit. De a többi! Éreztem, h hiba volt délután nem bevenni azt a bogyót fejfájásra. Az egyetlen szűrő, amit képes voltam a keresésben használni az az ár volt. Felfedeztem azt is, hogy véleményeztek néhány boltot, ami azért adott némi támpontot, hogy merre keresgéljek tovább.

Előtte azonban megbeszéltem a barátnőmmel, mikor megyünk el kávézni, hogy lazítsak picit, és majd jól megnézzem a telefonját ;)

Az innováció világában Ti mi alapján választotok mobilt?  Bocsánat!   …Okos telefont.

Kapcsolódó cikkek