Fókuszban a rák

Aktuális, és állandóan szembe jön. Hírportálon, közösségi oldalakon, televíziós sorozatokban. És az emberek többsége kattint, szörnyülködik, és elgondolkodik rajta. Sokunk családja érintett valamilyen mértékben, de a legszűkebb környezetünkben biztosan tudunk egy-egy szomorú példát mondani a daganatos megbetegedésben szenvedő ismerősünkről.

ÉBREDJETEK! Azzal, hogy ilyen jellegű írásokat olvastok, osztotok meg gondolkodás nélkül, mert a poszt éppenséggel jóindulattal íródott, és lehet, hogy nincs is benne rossz szándék, óhatatlanul terjesztitek a gondolatot. (Vannak igenis értékes cikkek, azokat természetesen nem sorolom ide.)

Elültetitek ismerőseitekben, és elsősorban magatokban a káros magvakat! Nagyon veszélyes játék ez, mert észrevétlenül, már a tudatalattiban is ezzel kezdtek el foglalkozni. Mi lesz ha… de jó, hogy nem, szegény xy.

Félre ne értsetek! Az együttérzés, a gondoskodás, helyes, elfogadható tevékenység, az empátia erény, ha rendelkezünk vele. De szeretném helyette, ajánlani az imát, hálaimát, gyógyulás iránti imát. Nézzétek a következő képet: icipici, kedves, ártalmatlan!

Végül elmondom nektek, hogy én mivel próbálom kivédeni, hogy negatív gondolatokat gerjesszek magamban. Ha a rák szót olvasom, mindig egy mesefigura rákocska van a szemem előtt. Egy kedves kis élőlény, teli élettel, fürge mozgással, ahogy a napos tengerparton jól érzi magát.

Gondoljatok csak Sebastianra a kis hableányból, igazán szerethető, vicces figura :) 

Ezt a képet azonosítottam magamban, és villantom be, ha véletlenül valamilyen lehangoló írással találom szembe magam.

Szerencsére az emberek többsége, egyre tudatosabb a pozitív gondolkodással kapcsolatban, és tudjuk, hogy minden belőlünk fakad. Kívánjunk hát jót magunknak! Egészséget, boldogságot, békét!

Gondoljatok csak a rákocskára! Kis sós víz, napsütés, puha homok! Nézzétek hosszan a képeket és ezentúl ez jusson eszetekbe a rákról!

 

Kapcsolódó cikkek