Fiatalos, újszerű, stílusos: MOSS

Tegnap megtapinthattam a kis irattartót, ami nagyon megtetszett egy képen. Jó volt végigsimítani az ujjaimmal, babrálni a szilikon pántjával, nézegetni, hogy mennyi kártya fér bele.

A fiatal tervezők, és kivitelezők letisztult, innovatív formát álmodtak meg. Néhány kísérlet után megalkották a MOSS márkanevet, és elkészítették a mutatós irattartót. Szeretnék, ha a háttérben maradhatnának, és a MOSS „dolgozna” helyettük, azaz jelen esetben most a termék beszél. Egyelőre az irattartó egyedül vezeti be a piacra az új márkát, és úgy tűnik sikeresen.

Olyan emberek kezében tudom elképzelni, akik önmagukkal rendben vannak, határozottak, és tudják mit akarnak. Amikor még csak képen láttam, akkor mellé képzeltem egy jóvágású, öltönyös üzletembert, aki megfelelő lazasággal ül le a partnerével szembe egy tárgyalásra, mondjuk, egy pesti kávézó teraszán, ahol a beszélgetés végén előveszi a MOSS irattartóját, és kifizeti a számlát.

Élőben azonban el is söpörtem magamban a határokat, mert minden korosztálynak hasznos lehet. Hölgyeknek, uraknak egyaránt ajánlom, akik stílusosak, és igazi egyéniségek.

Rendkívül diszkrét, elfér a zsebben, és 7 kártyát el lehet benne helyezni anélkül, hogy kipúposodna. Az irattartók zebrano, teak fa, mahagóni, dió, és bükk alapanyagokból készülnek.

Jómagam a praktikum híve vagyok, ismerem a női táska hátrányait, azt, hogy úgy tűnik, minden, csak ömlesztve van benne, a pénztárca pedig kidagad sok olyan dologtól, amit nem is kellene magunkkal hordanunk. Megoldás lehet a fehér szilikonnal ellátott darab is, ami szerintem igazán nőies MOSS.

Az irattartó finom külsejét Németh Ferike képei adják vissza, aki termékfotózásból nálam jelesre vizsgázott. Olyan környezetbe örökíti meg a témát, hogy könnyedén odaképzelhessük magunkat egy-egy élethelyzetbe. Ferikét megtaláljátok a FB-on, más területeken is szívesen evez, képei mögött mindig megtalálható a tartalom, olykor nagyon is elgondolkodtató műveket tár elénk. A magam részéről, mindig lenyűgöz, ha fiatalok fognak össze, s bár a MOSS alkotói a háttérben kívánnak maradni, ez még inkább meggyőz arról, hogy valami szokatlan, egyedi dologgal állunk szemben, ami bizony megérett a piacra önállóan is.

Most, hogy itt a fesztivál szezon, sok szabadtéri rendezvény, ahova nem szeretünk nagy táskával érkezni, a férfiak pedig egyáltalán nem szeretik a táskát, igazán jó választás lehet ez az újdonság, de beszéljenek helyettem a képek.

Ha kíváncsiak vagytok, miként lehet hozzájutni, látogassatok el a Facebook oldalukra, vagy írjatok a moss@outlook.hu e-mail címre.

(szerző: Miklós Tímea, fotók: Németh Ferike)

Kapcsolódó cikkek