Feszültség van, áram nincs...

Már megint! Értesítettek minket, hogy nem lesz áram, tulajdonképpen két napig.

Tavaly ilyenkor tudott jönni a festőnk, akkor egy gyermekkel voltam itthon, pocakosan. Öröm volt a sötétben takarítani, lefoglalva a 2,5 évesemet, és a festőnek ellenőrizni önmagát.

Nos a történelem ismétli önmagát, bár most legalább nincs hasonló nagy munka a lakásban!

Megint áram nélkül maradunk pénteken, és hétfőn. Köszönjük EON!

Karbantartás okán több utca megint kénytelen nélkülözni az egyik szolgáltató termékét. Nem értem, őszintén tudatlan vagyok. Ezért inkább kérdezek.

Hogy lehet az, hogy a 21. században nem lehet, mondjuk utcákat áramtalanítani 2-3 órára, nem egy egész városrészt. Mindjárt elfogadhatóbb a helyzet! Miért van az, hogy egy év alatt, ha jól számolom egy hétig voltunk áram nélkül (reggel 8- du 15-ig, ha szerencsénk van).

Milyen karbantartás az, amit főleg ezen utca lakói szenvednek meg időről időre?

A gallyazást legalább láttam az ablakból…

És még egy kérdés. Vajon elgondolkodtak-e az EON kedves munkatársai, hogy fűtési szezonban milyen lehet a hideg lakásban tölteni sötétben a nap nagy részét.

Eszükbe jutott-e, hogy kik vannak otthon? Nos, erre tudom a választ olvassák, legyenek kedvesek! Betegek, három éven aluli gyermekek, és anyukáik, és az idős nyugdíjasok.

Fecebook oldalukon rá lehet keresni az aktuális áramszünetre. Vicces, nem igaz? Ha nem tudod felkapcsolni, a villanyt, nem kap áramot a wifid keress rá, hogy hol van áramszünet. Az ok azonban nincs kifejtve.

Manapság azt gondolom, hogy az emberek több információra vágynak annál, mint amit önmaguk ki tudnak következtetni néhány másodperc alatt.

Aki a fenti kérdésemre tudja a választ, szóljon hozzá nyugodtan!

A magam részéről feszültség van, áram nincs!

(szerző: Miklós Tímea, fotó Pixabay)

Kapcsolódó cikkek