Egy szál harangvirág

Szécsi Pál óta tudjuk, hogy éppen elég, ha egy szál harangvirággal köszöntünk fel valakit. A héten igazi kis oázisban jártam, ahol, a növények hűsölnek, és a betérő kliens is felüdül, ha picit körül néz.

                                                                      

Virágbolt, az első üzlet, amit konkrét ajánlás útján kerestem fel. Nagyon örültek nekem! Jó érzés volt beszélni mindarról, amibe belefogtam, ami kicsit leköti azokat az órákat, amikor a családom pihen.

Szívesen beszámolok mindenkinek, a jövőre néző terveimről. Arról, hogy egy klassz kis közösséget építek veletek, nektek.

De térjünk vissza a virágboltba. Igazából 1,5-2 négyzetméteren lépkedve készítettem ezt a pár fotót, de az így is látszik, hogy sokféle tárgy, szobanövény, és vágott virág lakik itt átmenetileg. Nagyon divatos most a Vintage stílus, amiből itt számos kiegészítőt megtalálunk.

                                                                      

Írtam már ajándékboltról, és nekem is megvan a fix virágboltom, ahol vásárolok, mégis úgy érzem, hogy mind mások, és igen jól megférnek egymás mellett. Lehet, hogy egy virágboltos sorozatot indítok….

Most Bogi, Kriszti, és Kata kreativitását szeretném kiemelni, mert láttam már tőlük színpompás csokortól elkezdve, lakodalmi díszítésen át számos virágkölteményt.

Kicsit elméláztam, hogy milyen utat tesznek meg a kertészetektől a növények a kedvenc vázánkig, és arra jutottam, hogy mennyire kell rájuk vigyázni, és milyen sok kézen keresztül vándorolnak, amíg megszagolhatjuk őket.

Nekem mindig is tetszett az egy szál virág, magában. Abban mindig benne van egy választás. A törekvés, hogy a legjobbat, legszebbet adják nekem, és magam is mindig a lehető legtökéletesebbet vittem annak, akit megajándékoztam.

A csokor az más. Ott van egy körítés, társítás, összhang. A csokorral elmondhatunk egy vallomást, köszönetünket fejezhetjük ki, lehengerelhetjük a másik embert.

                                                                      

Ti hogy vagytok ezzel? Kinek mi a kedvenc virága? Van olyan virág, amelyik emlékeztet valakire? Volt olyan csokor, amit soha nem felejtesz el?

Virágot adni jó! Csak úgy spontán is! Mi hölgyek, asszonyok, csajok elolvadunk, ha kapunk virágot.

Bogi, és kis csapata vár Titeket szeretettel Kapuvár Fő tér. 5/2 szám alatt. Tel.: 20/400-7386

Kapcsolódó cikkek