Divat, öltözködés, móka

Mondhatnám azt is rögtön az elején, hogy a név kötelez : Street Style. Sejtjük, hogy minden sikeres üzlet mögött van egy történet egy emberi lépés, ami az irányt kijelölte, ami egy fordulópont is egyben.

Ildikónál is így volt ez. Egy egészségügyi probléma, ami átírta az életét, elterelte, az addigi útról, hogy most a maga szerencséjének kovácsa legyen.

Hányan éreztük már azt, hogy váltani kellene, és hányan nem mertük meglépni. Nem feltétlenül csak a munkáról beszélek, hanem kapcsolatokról, élethelyzetekről, amikor észrevettük ugyan az útjelző táblát, mégsem fordultunk a nekünk megfelelő irányba.

Ildikó mert váltani, és ennek a váltásnak köszönhetjük ezt a kedves kis butikot, ahol ha kell felöltöztetnek, és megmondják a tutit, hogy mi az ami jól áll, és mi az ami kevésbé.

Nem tudom Ti hogy vagytok ezzel, de én csípem az őszinteséget. Illetve el tudom fogadni annak a véleményét, aki valamilyen szintem a jó ízlésből él.

Mi az a sürgetés a címben? Hát az aktuális akciójuk, egyet fizet, kettőt vihet. Mire itt a weboldalon olvassátok, már az őszi darabokat lehet megtalálni az üzletben. Nekem még szerencsém volt egy kicsit próbálgathattam.

Nem tudom, hogy a „nézésem, meg a járásom” mennyire elragadó, de a termetem Drágáim hagy némi kívánni valót maga után… A szemem kék , és arcom csupa derű, főleg, ha a „modell” képsort nézem.

Szerencsére Dzseni a manöken a Street Style-nál, nem én. Láthatjátok, hogy milyen sorozatot készítettünk. Ebben a melegben a laza darabokat választottam. Lehet mosolyogni a képeken.  Menjetek, nézzétek meg a kínálatot Ti is.

Pár hét múlva már az őszi trendek darabjait találhatjátok a polcokon. Klassz kabátokat láttam előkészítve.

Ildikó, és Kriszta, a munkatársa nagyon aranyosak, és humorosak! Megállapítottuk, hogy leginkább semmit nem viselnénk ebben a melegben. Beszélgettünk arról, hogy a férfiak szeretik, ha magas sarkú cipőt hordunk, számunkra azonban most a papucs, szandál a legjobb. Viszont kedves uraim, ha meglepik életük párját egy szép ruhával, jutalomból szívesen felvesszük azt a magas sarkút így kánikulában is.

Kapcsolódó cikkek