Alszanak a Mini manók

Alszanak a Mini manók, villog a chat üzenet, ki lehet az?

Esztiiiiiiiiiiiiiiiiii! Végre. A tér és idő végtelenített forgatagában, kis időre eggyé vált a ritmusunk.

Ritka pillanat ez nekünk gyesen lévő anyukáknak, főleg, ha a porontyok, már beszélnek, és az ébren töltött idő nagy részében azzal foglalkoznak, hogy miként küzdjenek meg anya száz százalékos figyelméért. Nem! Nem elég a kilencvenkilenc.

-Tudsz beszélni?

-Persze a kazánházba vagyok, egy perc múlva.

-Én pedig vonulok a fürdőbe.

Hát valahogy így indulnak a beszélgetések Eszti barátnőmmel. Jó hallani a hangját. Ha több hét eltelik a dumcsi percek között, akkor is ott tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk. Igazi ajándékok vagyunk a másik számára, mert panaszkodhatunk, röhöghetünk, és fenéken is billenthetjük egymást, ha arra van szükség.

Blogot indítottunk. Szinte egy időben. Totál másról írunk, így kicsit kikapcsolunk, ha olvassuk egymás bejegyzéseit.

Eszti egy igazi lélekbúvár, aki éveket tanult a lelket érő traumákról, arról, hogy azt miként dolgozzuk fel. Ha pedig nem tudunk mit kezdeni egy minket fogságba ejtő élethelyzettel, biztosan tud abban segíteni, hogy magunkban feloldjuk az ellentmondásokat, majd tiszta fejjel, döntés képessé váljunk.

Ajánlom figyelmetekbe az Élet(szer)ű cafeblog-ot, amit a barátnőm indított. http://eletszeru.cafeblog.hu/ Olyan témákat boncolgat, amiket kevesen, néha már-már tabunak számító viszonyokat világít meg. Gondolkodásra késztet, szinte párbeszédet indít.

Amit én tudok róla mondani, az az, hogy hiteles. Nem csupán tanulmányai, hanem eddigi élettapasztalata is benne van soraiban. Kicsit közelebb hozza a megfoghatatlant, olykor helyettünk mondja ki amit mi legbelül már rég megfogalmaztunk.

Kukkantsatok be a fenti linken keresztül, nem bánjátok meg! 

Kapcsolódó cikkek