Királylányok boltja

Most, hogy a sógornőm férjhez megy eszembe jutott a mi nagy napunk. Lassan hat éve, hogy egybekeltünk Lacival. Életem legjobb döntése volt.

Anno igyekeztünk úgy szervezni a lagzit, hogy minden meghívott élvezze. Ha belegondolok majd’ egy év munkája volt annak az egy napnak az előkészülete.

Nosztalgikus hangulatban írok erről, de ígérem lesz vicces rész is. Akkor nagy segítségemre volt Ági, az EKRÜ SZALON tulajdonosa. Előtte nem ismertük egymást, de azóta Ő is egyfajta példa a mai kereskedelemben előttem. Halk szavú, de határozott. Szerintem az idegbajostól a nyafkáig, az önértékelési zavarostól a túl magabiztosig beleszaladt már a menyasszonyokba. Már akkor is látszott, hogy igen tapasztalt, és részletes képet tudott előre festeni arról a napról, amiről mi még csak álmodtunk. Jelenléte megnyugtatott, tanácsait szívesen vettem. Az üzlet Kapuváron a Rákóczi F. u. 34. szám alatt található. Tel.: 30/452-5030

Megteremtette pár négyzetméteren az intim miliőt, teljes odafordulással volt felém. Illetve rendkívül precíz szerintem. Amikor visszavittem a ruhát, megjegyezte, hogy mennyire vigyáztam rá, nem volt koszos…. Hát azon a ruhán csak egy búcsú könnycsepp volt valahol, most már elmondhatom.

Ági az aktuális TrendTérképre már akkor is illett volna. Voltam pár alkalommal más helyen kísérőként, és valahogy mindenhol azt éreztem, hogy a kölcsönző tulajdonos hölgy ízlése került rá a csajokra. Áginak akkor volt egy mondata, amit azóta sem felejtek. LÁTSZIK A MENYASSZONYON, ha felveszi a neki való ruhát, MÁSHOGY VISELI……..

Hát drágáim, ez a szakma nem? Amikor a ruhában észreveszi a nőt, a menyasszonyt, a szemekben a csillogást, az izgalmat, a kicsit tétova elégedettséget. Ez az, amit érdemes megfizetni!

A vicces rész a Polgármesteri hivatalban volt, amikor a gyűrűket húztuk. Úgy megkötöttem a  párnácskára a gyűrűket, hogy Laci nem bírta kibontani a csomót (friss manikűr). Párna megragad, gyűrűmbe belekapaszkodik, és tépi…….. Az én mosolyom akkor nem volt természetes, de kilazítottam, és minden oké volt. Persze zavarban voltunk, mint mindenki, úgyhogy, amikor nekem kellett felhúzni a gyűrűt, nem tudtam, hogy melyik a bal, vagy a jobb keze.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen ruhában vonul oltár elé a sógornőm. Biztos gyönyörű lesz.

 

Kapcsolódó cikkek