2017 fogadom...

Fogadom, hogy reggelente keresni fogom az adott nap értelmét, mégha a félig nyitott szemeimmel látom is a kialvatlan fejem, és a lebüfizett, vagy kaksis ruhámat a tükörben.

Megígérem, hogy minden nap teszek valami jót, ami mások javára válik, legyen az a család, vagy egy idegen az utcán. Ha ez nem megy iszom egy kávét.

Fogadom, hogy esténként keresek a napjaimban legalább egy olyan dolgot, amiért őszintén hálát adok. Persze csak akkor, ha nem ájulok azonnal álomba, miután mint Michael Jackson kievickéltem a parkettán a gyerekek szobájából.

Megígérem magamnak, hogy több képet készítek a gyerekekről (mostanában nem jött össze). Olyat, amin a fényképező felé néznek. Legalább az egyik gyerek...

Fogadom, hogy egészségesebben fogok élni, a családommal együtt, akkor is ha belegebedek.

Ígérem, hogy többet leszek a szabadban, hogy feltöltődjek a jó levegőn. De előtte húzok cipőt, mert 2016-ban sokszor indultam papucsban...

Megígérem a növényeimnek, hogy többet foglalkozok velük. Annak a néhánynak, amelyeket idén nem nyírtam ki.

Fogadom, hogy leadok néhány kilót. Ezt következetesen megfogadom minden év elején, biztos, ami biztos…

Fogadom, hogy ragaszkodni fogok ahhoz, ami kikapcsol. Ez az írás. 

Ígérem, hogy megosztom veletek azokat a témákat, amik foglalkoztatnak, és figyelni fogom a reakcióitokat. Továbbra is várom témajavaslataitokat, mindenből merítek egy-egy gondolatot. Nagyon fogom kedvelni a like-olókat, szeretni a megosztókat, és imádni azokat, akik néhány új olvasóval lepnek meg. 

És ti? Folytassátok a sort:

(szerző: Miklós Tímea, fotók pixabay)

 

 

Kapcsolódó cikkek